Boeken

de Kunst van Zijn boeken

de Kunst van Zijn boeken gaan over zelfonderzoek naar ‘Ken Uzelve’ en zijn  geïnspireerd door de advaita vedanta filosofie.

ZIJN wat je bent
Dit boek  bevat  mijn ervaringen in het dagelijkse leven op basis van alle veertig verzen van Ramana Maharshi
Klik hier om het boek te bestellen.
’t Gebeurt
Dit boek  bevat alle blogs die ik tot en met september 2018 heb geschreven over alledaagse situaties en het inzicht dat mij dit heeft gegeven.
Klik hier om het boek te bestellen.
Plezier in werken
Door te onderzoeken geeft deze zelf-retraite je inzicht in het plezier in werken en het leven van alle dag. Het retraiteprogramma is bedoeld voor mensen die de wens hebben om zichzelf verder te leren kennen.
Klik hier om het boek te bestellen.

Pelgrim
In dit boek gaat het mij niet om de spirituele teksten die ik ken, maar om de reis die ik innerlijk heb afgelegd. Ik heb daarom minimaal teksten van anderen opgenomen en me vooral tijdens dit innerlijk zelfonderzoek gericht op mijn eigen vallen en opstaan in de praktijk.
Klik hier om het boek te bestellen.


Haiku boeken

Haiku’s bestaan uit drie regels van respectievelijk vijf, zeven en vijf lettergrepen en gaan over het algemeen over de natuur.

Haiku’s – jaargetijden
In het boek staan foto’s met haiku’s, gerangschikt naar de vier jaargetijden. Deze foto’s heb ik de afgelopen jaren gemaakt tijdens wandelingen in de natuur.
Klik hier om het boek te bestellen.
Haiku – ’n wijze van kijken
Haiku is een wijze van kijken volgens de Japanse haiku-meester Bashō.  Het boek bevat haiku’s met foto’s uit de natuur, die ik op mijn wandelingen heb gemaakt.
Kik hier om het boek te bestellen.
Haiku – leer de den van de den
Volgens Bashō is een haiku die zeventig of tachtig procent van zijn onderwerp onthult, goed. Van de haiku’s die vijftig tot zestig procent onthullen worden we nooit beu. Fragment (pdf): Leer de den van de den
Klik hier om het boek te bestellen.